Košice oficiálne uvoľnili Miklíka, ten podpísal zmluvu so Slovanom

NETKY.SK • 29 Jún 2012, 14:19 • 2 min
Košice oficiálne uvoľnili Miklíka, ten podpísal zmluvu so Slovanom

Košice oficiálne uvoľnili Miklíka, ten podpísal zmluvu so Slovanom - Hokej Vedenie slovenského hokejového klubu HC Košice sa dohodlo na uvoľnení slovenského reprezentanta Michela Miklíka z kádra oceliarov. Informoval o tom klubový web vicemajstra.

slovakia

left justify in out

img

Vedenie slovenského hokejového klubu HC Košice sa dohodlo na uvoľnení slovenského reprezentanta Michela Miklíka z kádra oceliarov. Informoval o tom klubový web vicemajstra. Hráč bude v novej sezóne obliekať dres Slovana Bratislava v medzinárodnej KHL, keďže sa s "belasými" dohodol na zmluve do apríla 2014.
      "Michel odohral v našom klube niekoľko vydarených sezón a my sme sa rozhodli, že mu nebudeme brániť v jeho ďalšom profesionálnom raste v kvalitnejšej súťaži. Za jeho pôsobenie a výkony v drese HC Košice mu ďakujeme a prajeme v ďalšej kariére veľa úspechov," cituje web Košíc generálneho manažéra Juraja Bakoša.
      Dvadsaťdeväťročný útočník Michel Miklík je odchovancom Piešťan, do Košíc prestúpil pred sezónou 2007/2008 z Liptovského Mikuláša a s výnimkou ročného hosťovania v Dukle Trenčín tam pôsobil až do konca nedávno skončenej sezóny. Východ Slovenska opúšťa s bilanciou dve zlaté a dve strieborné medaily. Jeho najväčším úspechom kariéry je zisk titulu vicemajstra sveta na tohtoročnom svetovom šampionáte vo Fínsku a Švédsku.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies