Kone odmietol trénovať a chce odísť z Trnavy

NETKY.SK • 19 November 2011, 01:45 • 2 min
Kone odmietol trénovať a chce odísť z Trnavy

Kone odmietol trénovať a chce odísť z Trnavy

slovakia

left justify in out

img

Útočník Spartaka Trnava Koro Kone odmietol pred dôležitým sobotňajším ligovým duelom proti Žiline trénovať s A-mužstvom a avizuje želanie odísť z Trnavy. Informáciu potvrdil kouč Pavel Hoftych na webstránke lídra futbalovej Corgoň ligy.
"Koro sa dnes nezúčastnil už ani na tréningu, prišiel oznámiť len to, že bude trénovať s béčkom. Tri dni pred dôležitým zápasom ohlásiť okamžitý odchod, to vnímam od neho ako urážku klubu, majiteľov a fanúšikov," zdôraznil Hoftych.
Futbalista z Pobrežia Slonoviny patrí k miláčikom trnavského publika, ale napriek tomu chce odísť. "Detaily jeho rozhodnutia siahajú do polovice októbra, keď Koro uzatvoril zmluvu s novým manažérom aj napriek tomu, že údajne má stále platný kontrakt s pôvodným," vysvetlil Hoftych.
Český kouč Trnavy si myslí, že nový manažér sa stal zlým radcom Koneho: "Na tréning prišiel v sprievode nového manažéra, ktorý mu evidentne pomotal hlavu a spoločne ohlásili úmysel zo Spartaka okamžite odísť, navyše bez akéhokoľvek nároku klubu na odstupné." Kone svoje zámer zdôvodňuje slabou starostlivosťou o jeho osobu. "To je úplne v rozpore s realitou. Kone má v klube vytvorené nadštandardné podmienky. To sa týka financií, personálnej starostlivosti, doliečovania zranení atď. Má servis, ktorý by bol nadštandardom aj v českej lige," dodal Hoftych.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies