Koller zostane aj po šampionáte trénerom Rakúska

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 14:54 • 2 min
Koller zostane aj po šampionáte trénerom Rakúska

VIEDEŇ - Kormidelník rakúskej futbalovej reprezentácie Marcel Koller zostane na lavičke tímu aj po EUR0 2016. Švajčiarsky tréner predĺžil o ďalšie dva roky kontrakt s Rakúskou futbalovou federáciou.

slovakia

left justify in out

"Tím má potenciál rásť ďalej. Je dôležité vedieť o svojej budúcnosti ešte pred začiatkom šampionátu. Týmto sa nenaruší priebeh našej prípravy," prehlásil Koller. Pod vedením bývalého trénera Bochumu sa Rakúšania prvýkrát v histórii dostali z kvalifikácie na európsky šampionát. Prezident Rakúskej futbalovej federácie Leo Windtner povedal, že predĺženie kontraktu s Kollerom prináša kontinuitu. "V minulosti sme mali priveľa trénerských zmien," dodal Windtner.

 

Rakúsko odohrá v marci prvé dva prípravné zápasy pred EURO 2016, najskôr v 26. marca s Albánskom, o tri neskôr si zmeria sily s Tureckom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies