Kollár naznačuje kupovanie poslancov, suma má byť dva milióny eur na hlavu

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 15:43 • 2 min
Kollár naznačuje kupovanie poslancov, suma má byť dva milióny eur na hlavu

BRATISLAVA - Hnutie Sme rodina má informácie, že dochádza k pokusom kupovať poslancov a zabrániť vzniku pravicovej vlády. Suma má byť dva milióny eur na hlavu. Dôkazy hnutie na dnešnej tlačovej konferencii nepredložilo.

slovakia

left justify in out

Boris Kollár reagoval aj na informácie, ktoré sa o ňom objavili v médiách a spájajú ho s pašovaním drog. Označil ich za lož. "Nikdy som sa tým nezaoberal ani sa toho nikdy nedotkol," vyhlásil.

 

Očakáva, že útoky na neho budú pokračovať. Majú rozvrátiť klub Sme rodina. Kollárovci za útokmi vidia oligarchov Smeru-SD. Hnutie je pripravené tlak vydržať, naďalej trvá na podpore pravicovej vlády a odmietaní Smeru-SD.

 

"Máme informácie, že tieto útoky, tento tlak bude pokračovať. Majú nás zdiskreditovať, aby s nami nešla pravica, zneistiť našich poslancov, aby ich potom mohli kúpiť," povedal na dnešnej tlačovej konferencii v Bratislave Kollár.

 

Nevie, čo na jeho diskreditáciu ešte príde. "Možno pašovanie ľudských orgánov, ľudí cez socialistickú hranicu. Neviem, kam až zájdu. Ale ja sa nevzdám, aj keď zo mňa urobia teroristu," vyhlásil Kollár.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies