KHL: Švarný sa zranil, Dinamu Minsk bude chýbať asi šesť dní

NETKY.SK • 28 November 2014, 14:39 • 2 min
KHL: Švarný sa zranil, Dinamu Minsk bude chýbať asi šesť dní

MINSK - Slovenský hokejista Ivan Švarný bude chýbať bude Dinamu Minsk v KHL približne šesť dní. Vedenie bieloruského klubu ho zaradilo v piatok na listinu zranených hráčov, na svojom oficiálnom webe však bližšie príčiny nešpecifikovalo.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný bek odohral za Minsk v tejto sezóne zatiaľ len osem stretnutí, v ktorých si pripísal jednu asistenciu. Keďže nedostával na ľade veľa príležitostí, s vedením klubu chcel ukončiť spoluprácu. Ako jediný Slovák z KHL tak absolvoval v národnom drese Nemecký pohár, po ktorom prejavil záujem o jeho služby bratislavský Slovan. Z prestupu do "belasého" nakoniec zišlo. Švarného spoluhráč z Dinama Nick Bailen dostal oficiálne bieloruský pas, a tak sa slovenský obranca zmestil do kvóty šiestich cudzincov.

 

Zverencom trénera Ľubomíra Pokoviča patrí v tabuľke Západnej konferencie 8. priečka, na ktorú stráca z 13-tej Slovan priebežne osem bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies