KHL: Slovan vystužil defenzívu, dohodol sa s Jurajom Valachom

NETKY.SK • 27 Júl 2015, 13:05 • 2 min
KHL: Slovan vystužil defenzívu, dohodol sa s Jurajom Valachom

BRATISLAVA - Defenzívu slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovana Bratislava vystužil Juraj Valach. Dvadsaťšesťročný bek uzavrel s vedením "belasých" v pondelok ročný kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Juraja Valacha srdečne vítame v Bratislave a v našom klube. Želáme mu úspešnú prvú sezónu v Kontinentálnej hokejovej lige, ktorá by mu zároveň mohla pomôcť stať sa ešte pevnejšou súčasťou reprezentačného mužstva Slovenska," píše sa na oficiálnom webe Slovana.

 

Valach absolvoval v uplynulom období skúšku v tíme ďalšieho účastníka KHL Medveščaku Záhreb, napokon sa však upísal Slovanu. Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie a účastník MS 2014 v Minsku pôsobil v uplynulých štyroch sezónach v českej extralige, kde obliekal dresy Komety Brno a pražskej Slavie.

 

Robustný bek s tvrdou strelou odohral v minulom ročníku za "zošívaných" 43 zápasov, v ktorých si pripísal trinásť bodov za šesť gólov a sedem asistencií. V sezóne 2013/2014 mu patril honor obrancu s najväčším počtom gólov za ročník. V drese Slavie ich vtedy zaznamenal jedenásť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies