KHL: Slovan v úvode bez Fostera a Štajnocha, kapitánom Bartovič

NETKY.SK • 29 August 2014, 10:11 • 2 min
KHL: Slovan v úvode bez Fostera a Štajnocha, kapitánom Bartovič

BRATISLAVA - Hráči Slovana Bratislava nastúpia na svoj úvodný duel v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) vo štvrtok 4. septembra proti Medveščaku Záhreb bez dvojice skúsených obrancov Kurtisa Fostera a Martina Štajnocha.

slovakia

left justify in out

Kanaďana Fostera, ktorý prišiel do slovenskej metropoly práve z Medveščaka, trápi medzirebrové svalstvo. Dlhoročný hráč Slovana Štajnoch má zlomené rebrá. "Obaja na budúci týždeň nebudú hrať. Foster sa zúčastnil iba začiatku prípravy, dlhodobo už netrénuje a nehrá. Od jeho kvalít sme si veľa sľubovali. Štajnoch nemôže hrať pre zlomené rebrá. Absenciu oboch vidím v okruhu dvoch týždňov alebo aj dlhšie," odpovedal na otázku agentúry SITA tréner Rostislav Čada. 


Český kouč je presvedčený, že ďalší jeho zverenci budú stopercentne pripravení na úvodný duel v tretej sezóne Slovana v KHL. "Verím, že ostatní hráči si oddýchnu, dobre ich pripravíme a vyladíme formu, aby sme boli v prvom stretnutí úspešní," doplnil Čada. Aj v novej sezóne povedie Slovan do bojov v KHL s kapitánskym céčkom na drese Milan Bartovič. Líderskú funkciu si plnil už počas prípravy a céčko mu zostane aj v samotnej sezóne. "Celú dobu počas prípravy sme pracovali na určitých riešeniach. Nie je dôvod - a bolo by aj chybou - niečo meniť krátko pred štartom súťaže," dodal Čada. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies