KHL: Slovan už aj s Kukumbergom, Šatan v prvom útoku

NETKY.SK • 19 Január 2014, 12:14 • 2 min
KHL: Slovan už aj s Kukumbergom, Šatan v prvom útoku

BRATISLAVA - Niekoľko zmien urobil tréner hokejistov Slovana Bratislava Rostislav Čada v zostave, ktorá zabojuje o víťazstvo v domácom súboji proti Metallurgu Novokuzneck.

slovakia

left justify in out

V Slovnaft aréne sa začne hrať o 17.00 h. Informuje o tom klubový web hcslovan.sk.

Dobrou správou pre fanúšikov Slovana je uzdravenie Romana Kukumberga. Tridsaťtriročný útočník po zranení v hornej časti tela a vynechaní až 15 zápasov nastúpi na krídle štvrtého útoku spolu s centrom Andrejom Šťastným a mladíkom Markom Daňom. V tretej novozloženej formácii bude hrať s centrom Máriom Bližňákom a Jurajom Mikúšom Martin Bakoš. Najproduktívnejší slovanista Miklík odohrá zápas po boku Petra Ölveckého a kapitána Milana Bartoviča. Premiérovo v prvom útoku sa dnes predstaví trojica Libor Hudáček, Branko Radivojevič, Miroslav Šatan. 

Bezo zmien nezostali ani obranné dvojice. V prvej obrane sú napísaní Martin Škoula a Martin Štajnoch. Spoľahlivé výkony posunuli Jána Brejčáka do druhej obrany k Tomášovi Mojžíšovi. Poslednú dvojicu vytvoria Vladimír Mihalik a Jonathan Sigalet. V bránke dostane šancu český gólman Miroslav Kopřiva. Slovanistom patrí v tabuľke Západnej konferencie KHL 11. miesto a za poslednou postupovou pozíciou do play off zaostávajú o 13 bodov. 

Predpokladaná zostava Slovana: Kopřiva (Janus) - Škoula, Štajnoch, Brejčák, Mojžíš, Bartovič, Mihálik, Sigalet, Luža, T. Mikúš - Hudáček, Radivojevič, Šatan - Bartovič, Ölvecký, Miklík - Bakoš, Bližňák, J. Mikúš - Daňo, A. Šťastný, Kukumberg.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies