KHL: Sibir angažoval najlepšieho obrancu švédskej SHL

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 09:43 • 2 min
KHL: Sibir angažoval najlepšieho obrancu švédskej SHL

NOVOSIBIRSK - Klub Kontinentálnej hokejovej ligy Sibir Novosibirsk angažoval najlepšieho obrancu uplynulého ročníka najvyššej švédskej súťaže, na ročnom kontrakte sa dohodol Patrik Hersley. Dvadsaťsedemročný Švéd hral doteraz iba vo svojej rodnej krajine, obliekal si dresy Malmö, MODO Hockey i Leksandu.

slovakia

left justify in out

Hersley v minulej sezóne dosiahol za Leksand v 51 stretnutiach SHL 35 bodov (24+11) a bol najlepším strelcom medzi obrancami. Po skončení ročníka dostal aj Salmingovu cenu pre najlepšieho zadáka súťaže. 

 

Sibir zároveň okrem Hersleyho získal aj práva na ďalšieho obrancu Andreja Koneva, ktorý doteraz patril Donbasu Doneck. Odchovanec Čeľabinska prišiel na Ukrajinu v priebehu minulej sezóny z Ufy, za Donbas stihol odohrať trinásť zápasov, v ktorých dosiahol tri body (1+2). Informácie zverejnil klubový web Sibiru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies