KHL: Obranca Kozák: Zápasy Slovana a Medveščaku boli vždy špecifické derby

NETKY.SK • 13 Február 2017, 14:03 • 2 min
KHL: Obranca Kozák: Zápasy Slovana a Medveščaku boli vždy špecifické derby

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava ukončia svoje účinkovanie v tohtosezónnej edícii Kontinentálnej ligy (KHL) dvoma domácimi zápasmi proti Medveščaku Záhreb.

slovakia

left justify in out

Tieto súboje, utorkový a stredajší v oboch prípadoch so začiatkom o 19.00 h, budú špecifické pre slovenského obrancu chorvátskeho mužstva Lukáša Kozáka, ktorý do Záhrebu prestúpil z Dukly Trenčín v závere decembra. V minulosti totiž hral v KHL za Slovan a absolvoval aj súboje proti záhrebským "medveďom". 

 

"Pamätám si na zápasy medzi Medveščakom a Slovanom, keď som ešte hral za bratislavský tím. Vždy mali špecifickú atmosféru, brali sme to ako derby. Bude to pre mňa zaujímavé, že si taký zápas teraz vyskúšam z opačnej strany," povedal 25-ročný slovenský bek pre oficiálny web Medveščaku Záhreb.

Ani jeden zo súperov už nemá šancu na postup do play-off, v dvoch zápasoch za dva dni však pôjde o prestíž. "Súper má niekoľko zranených hráčov, my zase mám teraz veľmi úzky káder. Urobíme všetko, čo bude v našich silách, aby sme dobre zakončili sezónu. Vieme, že naši fanúšikovia prídu do Bratislavy. Dúfam, že ich nesklameme," dodal L. Kozák.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies