KHL: Jokerit predstavil mená ďalších deviatich hráčov

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 13:39 • 2 min
KHL: Jokerit predstavil mená ďalších deviatich hráčov

HELSINKI - Fínsky Jokerit Helsinki, ktorý od novej sezóny vstúpi do Kontinentálnej hokejovej ligy, predstavil ďalších hráčov novotvoriaceho sa mužstva.

slovakia

left justify in out

V premiérovej sezóne v ruskej nadnárodnej súťaži, ktorá už bude skoro celoeurópska, si budú dres žolíkov obliekať fínski útočníci Tommi Huhtala a Eetu Pöysti. Obaja doteraz pôsobili v Espoo Blues a momentálne sa pripravujú na majstrovstvá sveta v Bielorusku.

 

Z Lahti prichádza do Jokeritu obranca Oskari Korpikari, z Ässätu Pori zasa útočník Severi Sillanpää. Z tohtosezónneho kádra zmluvy s helsinským klubom predĺžili pre KHL obranca Niko Peltola a útočníci Semir Ben-Amor, Riku Hahl, Tomi Mäki a Jani Rita. Už pred týždňom sa s fínskym tímom na nasledujúce dve sezóny dohodli dvaja 27-roční švédski útočníci Linus Omark a Johan Harju.

 

Informácie zverejnil klubový web. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies