Keshinmu producentovi sa vyhrážajú smrťou

NETKY.SK • 4 Február 2014, 16:02 • 2 min
Keshinmu producentovi sa vyhrážajú smrťou

USA - Jeden z fanúšikov speváčky Keshy zverejnil na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter producentovu adresu a telefónne číslo a následne vyzval ostatných, aby sa k nemu pridali a zabili ho. Polícia berie hrozby vážne a pátra po identite vyhrážateľov.

slovakia

left justify in out

Producent americkej speváčky Keshy Dr. Luke, je podľa losangeleskej polície vo vážnom nebezpečenstve. Informoval o tom portál TMZ. Niekoľko speváčkiných fanúšikov mu totiž prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter adresovalo viacero nepriateľských odkazov, v ktorých sa mu vyhrážajú smrťou. Polícia berie hrozby vážne aj preto, že jeden z fanúšikov zverejnil producentovu adresu a telefónne číslo a vyzval ostatných, aby sa k nemu pridali a zabili ho. Polícia už začala pátrať po identite vyhrážateľov, ktorí mu v odkazoch sľubovali, že mu podrežú hrdlo, rozpárajú ho dlhým nožom a podobne.

Dr. Luke sa do nepriazne fanúšikov dostal po tom, čo speváčkina matka uviedla, že za zdravotné problémy jej dcéry, ktorá sa v súčasnosti lieči pre poruchy stravovania, sú zodpovední jej manažér a producent. Obaja ju vraj nútili chudnúť, čo ju dohnalo až k bulímii a anorexii. Producent, rovnako ako aj manažér, však vyhlásenia interpretkinej matky o tom, že by boli zodpovední za stav svojej zverenkyne popreli. "Je smutné, že v čase, keď Kesha hrozne trpí a snaží sa liečiť, jej mama rieši celú vec cez médiá. Kesha má moju plnú podporu, prajem jej len to najlepšie a skoré uzdravenie," uviedol Dr. Luke v januári. 

Dvadsaťšesťročná Kesha, celým menom Kesha Rose Sebert, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2005. Známou sa však stala až v roku 2009, keď hosťovala v singli Right Round rappera Flo Ridu. O rok neskôr s albumom Animal (2010) dobyla americký albumový rebríček Billboard 200. S piesňami We R Who We R a Tik Tok sa tiež dostala na čelo singlového rebríčka. Na MTV Europe Music Awards v roku 2010 ju hlasujúci označili za Najlepšieho nováčika. V roku 2012 vydala album Warrior, z ktorého pochádzajú single Die Young, C'Mon a Crazy Kids. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.tmz.com a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies