Katy Perry prezradila: Mick Jagger ma chcel zbaliť, on to popiera!

NETKY.SK • 1 November 2013, 08:09 • 2 min
Katy Perry prezradila: Mick Jagger ma chcel zbaliť, on to popiera!

LONDÝN - Britský rockový spevák Mick Jagger dnes odmietol tvrdenia svojej kolegyne z brandže, americkej popovej speváčky Katy Perryovej, že s ňou v roku 2004, keď mala 18 rokov, prežil flirt. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Pikantný príbeh prezradila Perryová tento týždeň počas interview pre nemenované austrálske rádio. Zároveň uviedla, že sa odohral na pozadí nahrávania Jaggerovej skladby Old Habits Die Hard z filmu Alfie (2004), do ktorej naspievala sprievodné vokály. S rockovým veteránom bola údajne na spoločnej večeri, keď sa ju Jagger "pokúsil zbaliť". Spevákov zástupca však Perryovej vyjadrenie vyvrátil slovami: "Mick Jagger kategoricky odmieta, že by niekedy robil Katy Perryovej návrhy. Pravdepodobne si ho mýli s niekým iným."

Dnes už 29-ročná speváčka bola jedným z hosťujúcich interpretov na tohtoročnom turné Jaggerovej skupiny The Rolling Stones. Perryová sa v zmienenom rozhovore takisto zdôverila, že dnes 70-ročný rocker bol k nej "veľmi milý", uzatvára agentúra.

Skladba Old Habits Die Hard získala v roku 2005 Zlatý glóbus v kategórii najlepšia pôvodná filmová pieseň. Nedočkala sa však nominácie na Oscara, čo bolo prvýkrát za ostatných päť rokov, keď skladba ovenčená Zlatým glóbusom nezískala túto nomináciu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies