Kapela The Verve vydá dva box sety

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 16:26 • 2 min
Kapela The Verve vydá dva box sety

BRATISLAVA - Fanúšikovia a fanúšičky už nefungujúcej britskej kapely The Verve sa môžu tešiť na dva nové box sety, ktoré sa dostanú na trh 9. septembra.

slovakia

left justify in out

Prvý ponúkne remastrovanú verziu debutového albumu skupiny A Storm In Heaven (1993) a okrem troch CD nosičov aj DVD. Novinka bude obsahovať aj doteraz nevydané piesne South Pacific a Shoeshine Girl, a tiež B strany singlov, akustické verzie skladieb či dva doteraz nevydané záznamy, ktoré vznikli pre BBC. Spomínané DVD ponúkne koncert z roku 1992 z Camden Town Hall, videoklipy či zábery skupiny v New Yorku. V balení budú tiež plagát, štyri pohľadnice a 48-stranová kniha s rozhovormi a raritnými fotografiami, o ktoré sa postarali basgitarista Simon Jones či Michael Spencer Jones.


Druhý box set ponúkne remastrovanú verziu druhého albumu kapely A Northern Soul (1995), doteraz nevydané piesne ako Echo Bass, King Riff alebo Brake Lights, takisto B strany singlov či dva doteraz nevydané záznamy, ktoré vznikli pre BBC. Špeciálne balenie bude obsahovať aj plagát, štyri pohľadnice a 36-stranovú knihu s rozhovormi s členmi formácie. O remastre oboch albumov sa postaral Chris Potter.

 

The Verve pôsobili na scéne s prestávkami v rokoch 1990 až 2009. Okrem spomínaných prvých dvoch albumov vydali aj štúdiovky Urban Hymns (1997) a Forth (2008), s ktorými sa im podarilo dobyť UK Chart.

 

Formácia, ktorú viedol spevák Richard Ashcroft, má na konte aj kompilácie No Come Down (1994) a This Is Music: The Singles 92-98 (2004), tri EP nahrávky či úspešné single Bitter Sweet Symphony, The Drugs Don't Work, Lucky Man a Love Is Noise.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies