Kapela Temple of the Dog zahrala novú skladbu Missing

NETKY.SK • 7 November 2016, 14:43 • 2 min
Kapela Temple of the Dog zahrala novú skladbu Missing

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Temple of the Dog predstavila naživo skladbu Missing. Formácia tak urobila po prvý raz v sobotu počas koncertu v Tower Theatre v pennsylvánskom Upper Darby.

slovakia

left justify in out

Spevák Chris Cornell uviedol, že pieseň napísal v 90. rokoch minulého storočia, keď pracoval aj na skladbe Spoonman formácie Soundgarden alebo sólovej piesni Seasons.


Temple of the Dog vznikli v roku 1990 v Seattli. V kapele pôsobia okrem speváka aj Jeff Ament, Stone Gossard, Mike McCready a Matt Cameron z formácie Pearl Jam. Posledný menovaný hrá so spomínaným Cornellom aj v skupine Soundgarden. Temple of the Dog sú v súčasnosti na turné, počas ktorého oslavujú 25. výročie vydania debutového a zároveň jediného, eponymného albumu z roku 1991. Nahrávka, z ktorej pochádzajú single Hunger Strike, Say Hello 2 Heaven a Pushin Forward Back, obsadila v americkom rebríčku Billboard 200 piate miesto.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies