Kapela Phoenix zverejnila videoklip ku skladbe Goodbye Soleil

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 10:37 • 2 min
Kapela Phoenix zverejnila videoklip ku skladbe Goodbye Soleil

BRATISLAVA - Francúzska rocková kapela Phoenix predstavila prostredníctvom služby YouTube videoklip k piesni Goodbye Soleil.

slovakia

left justify in out

V novinke, ktorá je nakrútená v štýle starých zrnitých videí, možno vidieť rôzne zábery na letovisko v Taliansku a členov formácie, ktorí si tam užívajú dovolenku. Singel je ďalšou ukážkou z ich očakávanej štúdiovky Ti Amo, ktorá vyjde 9. júna. Phoenix z nej už napríklad predstavili skladby Ti Amo či J-Boy, pričom k druhej menovanej ponúkli aj videoklip.

Kapela je momentálne na svetovom turné, ktoré odštartovali 12. mája v Miami. V rámci koncertnej šnúry navštívi v júli napríklad aj festival Out of the Woods v rakúskom mestečku Wiesen, Melt! Festival v Berlíne či Rock in Roma v Ríme. V septembri potom absolvujú ešte koncerty v Dubline, Paríži a Londýne.

Skupina Phoenix vznikla v roku 1999 a jej zostavu tvoria Thomas Mars (spev), Deck d'Arcy (basgitara, klávesy), Christian Mazzalai (gitara) a Laurent Brancowitz (gitara, klávesy). Debutovali o rok neskôr albumom United, po ktorom nasledovali štúdiovky Alphabetical (2004), It's Never Been Like That (2006), Wolfgang Amadeus Phoenix (2009) a Bankrupt! (2013).

 

Okrem toho vydali aj dve koncertné nahrávky. Ich najúspešnejšími singlami sú 1901 a Lisztomania.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies