Kapela Deal zverejnila lyric video k piesni November

NETKY.SK • 19 November 2014, 15:20 • 2 min
Kapela Deal zverejnila lyric video k piesni November

BRATISLAVA - Slovenská kapela Deal zverejnila lyric video k piesni November. Ide zároveň o prvý singel formácie, ktorá vznikla vlani v novembri a rok pracovala na nových skladbách.

slovakia

left justify in out

O hudbu novinky sa postaral basgitarista Pali Jakab a text napísal spevák Laci Urbán. "Je to o nás, o našej voľbe a rozhodnutí vytvoriť niečo nové. Vznik kapely Deal bol spontánnym rozhodnutím zmeniť niečo v našich hudobníckych životoch a vydať sa novým smerom," uviedol spevák, podľa ktorého má nová pieseň ľudí povzbudiť v správnych životných rozhodnutiach. "Ak cítia, že môžu svoje životy zmeniť k lepšiemu, tak len smelo do toho," vyjadril sa. 

 

Formácia, ktorú spolu s Lacim Urbánom tvoria bratia Pali Jakab, Peťo Jakab (gitara) a Johnny Jakab (bicie), v tvorbe využíva rôzne vplyvy. "Držíme sa muziky s prímesou syntetizátorových zvukov. Máme radi masívny zvuk, výrazný aranž a v našej hudbe nájdete aj prvky filmovej hudby. Veríme, že sa vám naša nová hudba bude páčiť," uviedli muzikanti, ktorí sa pohybujú na scéne od roku 2004. 

 

"Naučili sme sa kopec vecí, no začínali sme ako deti a skúšali všetko možné, čo nám trh ponúkal. Zložili sme slovenské aj anglické pesničky, vyskúšali viaceré štúdiá a producentov, no naše hudobné cítenie sa posunulo iným smerom," vyhlásil spevák. Názov kapely vymyslel Pali Jakab, pričom sa inšpiroval textom írskej formácie U2. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies