Kalla rozšíril rady žilinských vlkov

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 10:06 • 2 min
Kalla rozšíril rady žilinských vlkov

ŽILINA - Ďalšou posilou hokejového MsHK Žilina sa stal český útočník Jaroslav Kalla. S vedením klubu sa dohodol na kontrakte do konca sezóny 2013/14.

slovakia

left justify in out

"S Jaroslavom Kallom sme už dlhšie komunikovali o možnej spolupráci, no a teraz sa nám to podarilo zmluvne dotiahnuť. K tímu sa pripojí 29. júla, kedy by sme mali po prvý raz vykorčuľovať na ľad," povedal na klubovom webe predseda predstavenstva MsHK Ján Nociar.

Kalla má za sebou bohatú kariéru, pôsobil vo viacerých českých kluboch. Postupne si obliekal dresy Sparty Praha, Karlových Varov, Kladna, Berounu, Ústí nad Labem, Českých Budějovíc i Slavie Praha. V zahraničí pôsobil vo švédskom Leksande a bieloruskom Nemane Grodno. Sezónu 2012/13 začal v Slavii a cez Grodno sa dostal do Zvolena, s ktorým získal slovenský titul. V sedemnástich zápasoch play-off za HKM strelil dva góly a pridal päť asistencií. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies