Juventus na Suáreza s náhubkom alebo poplašnou pištoľou

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 15:44 • 2 min
Juventus na Suáreza s náhubkom alebo poplašnou pištoľou

MILÁNO - Futbalisti Juventusu Turín majú v talóne niekoľko pomôcok pre prípad, že im piatkový žreb semifinále ligy majstrov postaví do cesty barcelonského "kanibala" Luisa Suáreza.

slovakia

left justify in out

Za týchto okolností by uruguajský útočník prvý raz od pamätného duelu majstrovstiev sveta v Brazílii čelil obrancovi talianskej reprezentácie Giorgiovi Chiellinimu, ktorého vtedy pohryzol a šampionát sa tým pre oboch skončil. Taliani nepostúpili zo skupiny a Suárez dostal klubový dištanc na štyri mesiace a ešte stále si odpykáva deväťzápasový reprezentačný trest.

 

Brankár Juventusu Gianluigi Buffon dostal počas rozhovoru pre televíziu Sky Italia odporúčanie od redaktora, aby si pre Suáreza pripravil náhubok. Kapitán Turínčanov pohotovo reagoval, že lepším riešením by bola poplašná pištoľ. 

 

Juventus sa medzi štyri najlepšie kluby "starého kontinentu" prebojoval po dvanástich rokoch, jeho súperom bude niekto z trojice FC Barcelona, Real Madrid, Bayern Mníchov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies