Jozef OKLAMČÁK a predseda parlamentu Peter PELLEGRINI sa zúčastnili koncertu ICONITO a FS ZEMPLÍN

NETKY.SK • 30 Január 2024, 12:05 • 2 min
Jozef OKLAMČÁK a predseda parlamentu Peter PELLEGRINI sa zúčastnili koncertu ICONITO a FS ZEMPLÍN

BRATISLAVA - Ako sme sa dozvedeli zo sociálnych sietí odborníka na ženskú krásu a prezidenta zoskupenia osobností ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa OKLAMČÁKA počas týchto dní, trávil v spoločnosti významných slovenských politikov, ale aj krásnych žien.

slovakia

left justify in out

V sobotu na Univerzitnom plese v Trnave s ministrom školstva, vedy, výskumu a športu Tomášom DRUCKEROM, o čom sme Vás už informovali prostredníctvom video rozhovorov. A v nedeľu sa zúčastnil s predsedom parlamentu a kandidátom na prezidenta SR Petrom PELEGRINIM na koncerte skupiny ICONITO a FS ZEMPLÍN.

Celosvetovo uznávaný "KRASÓLOG" Jozef OKLAMČÁK nám prezradil: „Po dlhšej dobe som strávil víkend medzi veľmi príjemnými ľuďmi a okrem krásnych dám na plese v Trnave a veľmi šarmantných tanečníc z Lúčnice a Zemplína na koncerte v Bratislave aj so sympatickými politikmi. Všetko sa to, samozrejme, udialo za prítomnosti členov môjho zoskupenia osobností ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák, Foto: Facebook a Instagram Jozef Oklamčák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies