Jovetič do konca sezóny na hosťovaní v FC Sevilla

NETKY.SK • 11 Január 2017, 08:21 • 2 min
Jovetič do konca sezóny na hosťovaní v FC Sevilla

SEVILLA - Španielsky futbalový klub FC Sevilla získal zvučnú posilu do boja o majstrovský titul v tamojšej najvyššej súťaži Primera División. Z talianskeho Interu Miláno zamieril do Andalúzie útočník Stevan Jovetič.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný kapitán čiernohorskej reprezentácie bude v Seville hosťovať do konca tejto sezóny, Španieli môžu následne získať hráča natrvalo. Informovala o tom oficiálna stránka FC Sevilla.

 

Jovetič zasiahol v aktuálnom ročníku iba do piatich duelov Serie A. Od pôsobenia v La Lige si sľubuje predovšetkým väčšie herné vyťaženie. "Prišiel som sem hlavne preto, aby som hrával. Sevilla je skvelý klub, účinkuje v Lige majstrov, má dobrý tím a drží sa na popredných priečkach v španielskej lige. Mužstvo hrá atraktívny futbal a dáva veľa gólov, čo je ďalší dôvod, prečo som sa rozhodol zamieriť do Sevilly," povedal Jovetič pre web svojho nového zamestnávateľa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies