Jordin Sparks uvažuje, že nahrá country album

NETKY.SK • 22 August 2015, 10:12 • 2 min
Jordin Sparks uvažuje, že nahrá country album

PHOENIX - Americká speváčka Jordin Sparks, ktorá sa prezentuje najmä popovými piesňami, sa chce venovať aj iným hudobným žánrom. Dvadsaťpäťročná rodáčka z Phoenixu v Arizone to uviedla pre magazín Entertainment Weekly.

slovakia

left justify in out

„Milujem country hudbu. Raz nahrám country album. Určite to spravím. Musí však na to byť ten správny čas,“ povedala interpretka, ktorá v piatok 21. augusta uviedla na trh tretiu štúdiovku Right Here, Right Now.
Sparks je podľa vlastných slov zvedavá, ako sa nová nahrávka bude páčiť jej fanúšikom a fanúšičkám.

 

„Chcem, aby si ľudia povedali 'Počkajte, to je Jordin?!'. Vyrastala som na mnohých hudobných žánroch a myslím si, že práve preto som dnes taká, aká som. Môj prvý album bol popový, druhý bol ovplyvnený rockom a ten najnovší v sebe spája r'n'b, reggae a hip-hop,“ opísala speváčka.


Jordin Brianna Sparks sa preslávila účasťou v speváckej šou American Idol, ktorú vyhrala v roku 2007. Okrem spomínanej štúdiovky má na konte aj albumy Jordin Sparks (2007) a Battlefield (2009) a tiež tri EP nahrávky. Získala jednu American Music Award, ďalej NAACP Image Award, People's Choice Award a Teen Choice Award. V roku 2009 ju tiež nominovali na cenu Grammy. Zahrala si napríklad vo filmoch Sparkle (2012), The Inevitable Defeat of Mister and Pete (2013) či Dear Secret Santa (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies