Jon Jones zápasil proti Cormierovi zranený

NETKY.SK • 21 August 2017, 10:33 • 2 min
Jon Jones zápasil proti Cormierovi zranený

BRATISLAVA - Jonovi Jonsovi sa podaril husársky kúsok, keď po viac ako ročnej "nútenej" pauze vyhral nad svojím odvekým rivalom Danielom Cormierom v hlavnom zápase večera na UFC 214. Jones ukončil zápas v treťom kole, keď po tvrdom kope do oblasti hlavy ukončil zápas s údermi na knokaut svojho súpera.

slovakia

left justify in out

Cormiera prehra položila, akoby sa pod ním od vtedy zem prepadla. Od konca júla dal o sebe vedieť iba jedným príspevkom na intagrame. Jeho konanie je z časti pochopiteľné , stratil svoju najcennejšiu trofej, svoj titulový pás. Jeho tímový kolega Luke Rockhold o ňom povedal pár slov, hlavne to, že sa z toho ťažko dostáva a je ešte stále v šoku. Ale, že tento stav už nepotrvá dlho nakoľko dostávať sa z tejto zložitej situácie mu pomáha jeho najbližšia rodina.

 

Popritom sa nedávno v jednej relácií vyjadril k zápasu aj Jonesov tréner Mike Winkeljohn pre Submission Radio o tom, že v posledných dňoch pred zápasom nebolo všetko jedno ani jeho zverencovi Jonovi Jonesovi: "Pár dní pred zápasom si Jon zranil ruku, nevedel ju ani nadvihnúť. Zranenie sa mu stalo počas tvrdého zápasníckeho tréningu. Možno, že sa nerozcvičil poriadne neviem, ale nálada po tom bola dosť chaotická. Jednoducho nevedel nadvihnúť ruku nad hlavu. Hneď sme začali rozmýšľať nad taktikou. Najdôležitejšia otázka bola bude klinčovať a zápasiť pri klietke. Museli sme zmeniť pohyby a uhle a zmeniť celú zápasovú taktiku. Museli sme sa vyhnúť zápaseniu s DC-m lebo v každej sekunde sa mohol zraniť ešte viacej. Nikto okrem nás nevedel o tomto zranení. Jon ani od zisku titulu o tomto nikomu nepovedal, iba vošiel do oktagonu a získal titul. Keď sa Jon rozhodne, že zvíťazí tak to tak aj bude. Pre toto je šampiónom, má mimoriadne silnú psychiku."

 

Väčšina zápasníkov má nejaké zranenie počas svojich zápasov, je potom otázne či o tom po zápase budú hovoriť alebo nie. Dúfajme však, že Jonesove zranenie nie je vážne a že ho čoskoro uvidíme zasa zápasiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies