Joker a Harley Quinn z Jednotky samovrahov sa zrejme dočkajú samostatnej snímky

NETKY.SK • 24 August 2017, 18:03 • 2 min
Joker a Harley Quinn z Jednotky samovrahov sa zrejme dočkajú samostatnej snímky

BRATISLAVA - Komiksový zloduch Joker a jeho partnerka Harley Quinn z akčnej snímky Jednotka samovrahov (2016) sa pravdepodobne dočkajú samostatnej snímky. O jej vznik by sa mali postarať režiséri a producenti Glenn Ficarra a John Requa, ktorí majú na konte napríklad romantickú komédiu Bláznivá, hlúpa láska (2011). Podľa magazínu The Hollywood Reporter je dvojica v konečnom štádiu rokovaní a v prípade podpísania zmluvy so štúdiom Warner Bros. by sa mali postarať o scenár a réžiu.

slovakia

left justify in out

Podľa magazínu by sa v úlohách zloduchov mali opäť predstaviť Jared Leto a Margot Robbie, ktorí si ich zahrali aj v spomínanej adaptácii komiksov z dielne DC Comics. Podľa nemenovaných zdrojov by sa snímka mala dostať do kín po pokračovaní Jednotky samovrahov, ku ktorému štúdio momentálne hľadá režisérov.

 

Podľa jedného anonyma by malo ísť o "kriminálny milostný príbeh" dvoch zabijackých maniakov, podľa ďalšieho to bude "šialený a zvrátený milostný príbeh", ktorý bude ako snímka Keď Harry stretol Sally (1989), ale na drogách.

Joker je jedným z úhlavných nepriateľov komiksového superhrdinu Batmana. Harley Quinn je jeho bývalá psychologička, ktorá Jokera liečila, ale neskôr sa stala jeho komplickou. Je tiež členkou Jednotky samovrahov - agentúry združujúcej superzločincov, ktorí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách.

 

Ako členovia jednotky sa v spomínanej rovnomennej snímke okrem Robbie predstavili Will Smith (Deadshot), Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flag), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) a Jay Hernandez (El Diablo).

 

Herecké obsadenie doplnili Common, Viola Davis, Ben Affleck či Scott Eastwood. Film sa do slovenských kín dostal 4. augusta 2016.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies