Je to hotové: Conor McGregor a Floyd Mayweather sa dohodli na miliardovom zápase vo Vegas

NETKY.SK • 14 Február 2017, 12:49 • 2 min
Je to hotové: Conor McGregor a Floyd Mayweather sa dohodli na miliardovom zápase vo Vegas

LAS VEGAS – Conor McGregor a Floyd Mayweather sa konečne dohodli na multi-miliónovom zápase, informuje o tom britský denník The Sun.

slovakia

left justify in out

Po mesiacoch intenzívnych vyjednávaniach, zástupcovia McGrergora uzatvorili niekoľko miliónovú zmluvu s tímom okolo Mayweathera.

 

Kontrakt čaká ešte na podpis tretej strany, ale znamená to, že 28-ročný Ír sa stretne tvárou v tvár 39-ročnému neporazenému boxerovi.

 

Sun minulý rok ako prvý informoval o tom, že „Notorious“ a „Money“ sa dohadujú na spoločnom zápase.

 

 

via GIPHY

 

McGregor sa momentálne chystá do Ameriky, kde bude natáčať video proti šikane na školách. Ide o súčasť jeho trestu za to, že hodil plastovú fľašu po Nateovi Diazovi. Mal by sa tam stretnúť aj s Mayweatherovým tímom, kde dotiahnu zmluvu do konca.

 

“V Las Vegas mám vela práce. Chceli mi dať pokutu 150-tisíc za to, že ho hodil fľašu. Mám rád vegasskú komisiu. Dohodli sme sa. Priletím tam a všetko dám do poriadku,  potom navštívim boxerskú komisiu v Las Vegas a uvidím čo na to Floyd,“ povedal McGregor.

 

Šampión UFC sa mal v piatok zúčastniť párty, ale svoju účasť na poslednú chvíľu zrušil kvôli „zmene v rozvrhu“.

 

 

 

Boxing at SBG

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

 

Zdroj blízko McGregorovi povedal pre Sun: „Conor MsGregor a Floyd Mayweather sa dohodli na zápase a obaja sa dohodli aj na svojich honorároch. Zmluvu ešte nepodpísali kvôli zdržaniu z tretej strany, ale na všetkých detailoch sa už dohodli. Zápas by mal byť oficiálne ohlásený na dva týždne.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies