Jason Momoa si zahrá v akčnom trileri Braven

NETKY.SK • 4 September 2015, 15:06 • 2 min
Jason Momoa si zahrá v akčnom trileri Braven

BRATISLAVA - Americký herec Jason Momoa sa predstaví v pripravovanom akčnom trileri s názvom Braven.

slovakia

left justify in out

Snímku bude režírovať Lin Oeding, scenár napísal Thomas Pa’a Sibbett. Tridsaťšesťročný Momoa stvárni drevorubača žijúceho v horách neďaleko americko-kanadskej hranice, ktorý musí ochrániť seba a svoju rodinu pred pašerákmi drog. Herec bude okrem toho aj jedným z producentov filmu.


Jason Momoa, celým menom Joseph Jason Namakaeha Momoa, je rodákom z havajského Honolulu. Ako dieťa sa s matkou presťahoval do Norwalku v Iowe, no v roku 1998 sa vrátil späť na Havaj, kde sa začal venovať modelingu. Ako herec debutoval v posledných dvoch sezónach seriálu Pobrežná hliadka (1989 - 2001). Následne účinkoval aj v seriáli Stargate: Atlantis (2004 - 2009), kde sa do povedomia divákov zapísal ako Ronon Dex. Jeho prvou väčšou filmovou úlohou bol Barbar Conan, ktorého stvárnil v rovnomennom filme z roku 2011. V tom istom roku mala premiéru aj prvá sezóna úspešného seriálu Hra o tróny, v ktorej sa predstavil ako Khal Drogo. V pripravovaných filmoch Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti, The Justice League Part One a Aquaman sa ukáže ako superhrdina Aquaman.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies