Naď sa vyjadril, že pokiaľ je vakcína kvalitná, ľudia by sa ňou mali dať zaočkovať

NETKY.SK • 11 Apríl 2021, 12:22 • 2 min
Naď sa vyjadril, že pokiaľ je vakcína kvalitná, ľudia by sa ňou mali dať zaočkovať

BRATISLAVA - Ak niekto urobil prvé kroky v súvislosti s vakcínou Sputnik V, tak nech ten proces dotiahne. V relácii televízie TA3 V politike to povedal minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO).

slovakia

left justify in out

Doplnil, že je to podľa neho dobeh témy, ktorej sa venoval Igor Matovič (OĽaNO) ako predseda vlády a dostal aj poverenie od terajšieho premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO). Podľa Naďa by bola škoda, ak by Slovensko muselo ruskú vakcínu vrátiť.

 

img


Naď uviedol, že Rusko využíva Sputnik na šírenie svojich záujmov. Dodal, že si to uvedomuje, no v tejto chvíli to dáva preč. Tvrdí, že ak je vakcína kvalitná, nech sa ňou ľudia, ktorí chcú, dajú zaočkovať. Podľa neho sa tak môže zlepšiť pandemická situácia na Slovensku.

 

img

 

Ako to bude s dôverou NRSR pre "novú" vládu? 

Dôvera tejto vláde v parlamente by nemala byť problém. Podľa neho vláda získa podporu 76 poslancov "s veľkým prehľadom". Myslí si, že to bude opäť okolo ústavnej väčšiny. O programovom vyhlásení vlády povedal, že ho podľa neho netreba zásadne meniť.

 

"Mohli by sme sa baviť, kto zahlasuje za programové vyhlásenie vlády a kto nie," povedal a pripomenul, že Jana Bittó Cigániková (SaS) nezahlasovala za programové vyhlásenie vlády Igora Matoviča (OĽaNO).

 

img


Doplnil, že výraznejšie zmeny v programovom vyhlásení neočakávajú a neplánujú. Jednotlivé rezorty majú do 14. apríla zaslať návrhy na jeho úpravu. Naď za rezort obrany povedal, že vyškrtnú veci, ktoré už boli zrealizované.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies