Jarmoky obmedzia dopravu v Púchove a Novom Meste nad Váhom

NETKY.SK • 16 September 2016, 14:14 • 2 min
Jarmoky obmedzia dopravu v Púchove a Novom Meste nad Váhom

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM/PÚCHOV – Tradičné jarmoky obmedzia dopravu v Púchove a Novom Meste nad Váhom. V Púchove sa musia vodiči pripraviť na obmedzenia dnes a v sobotu (17. 9.), v Novom Meste nad Váhom až do pondelka (19. 9.).

slovakia

left justify in out

Ako TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička, v Púchove dnes až do polnoci úplne uzatvoria Námestie Slobody a Ulicu dvory, v sobotu bude Námestie slobody uzatvorené do 24.00 h, Dvory do 20.00 h.

 

„Okresný dopravný inšpektorát v Novom Meste nad Váhom upozorňuje na úplnú uzáveru Hviezdoslavovej, Hurbanovej a Štefánikovej ulice až do pondelka 19. septembra. Doprava bude vedená po vyznačených obchádzkových trasách a bude riadená dopravnými značkami a zariadeniami,“ doplnil Kudlička s tým, že polícia žiada motoristov o zvýšenú opatrnosť a rešpektovanie dočasného dopravného značenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies