Japonci nechcú, aby ich v Číne testovali skrz análne výtery

NETKY.SK • 2 Marec 2021, 15:47 • 2 min
Japonci nechcú, aby ich v Číne testovali skrz análne výtery

Po správach, že niektoré časti Číny používajú na testovanie koronavírusu análne testy, požiadala tokijská vláda, aby Peking prestal používať tento typ testovania na Japoncoch

slovakia

left justify in out

Ak náhodou nevieš, tento test sa vykonáva tak, že  sa do konečníka pacienta vloží tampón tampón asi vo veľkosti 4cm,  potom sa  niekoľkokrát otočí. Tento proces, samozrejme, vykonáva zdravotník a trvá zhruba 10 sekúnd.

 

Podľa agentúry Reuters hovorca hlavného tajomníka kabinetu Katsunobu Kato v pondelok uviedla, že doposiaľ nedostala od čínskeho hlavného mesta žiadne informácie, ktoré by naznačovali, že úrady tento druh testovania na japonských občanoch obmedzia.

 

„Niektorí Japonci nahlásili na našu ambasádu v Číne, že podstúpili testy prostredníctvom análneho výteru, čo im spôsobilo veľké psychické utrpenie,“ vyhlásil Kato s tým, že japonská vláda bude naďalej od Číny žiadať, aby sa krajina ospravedlnila japonským obyvateľom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies