Janov sa trápi, cez pauzu popracuje na taktike

NETKY.SK • 7 Október 2013, 16:00 • 2 min
Janov sa trápi, cez pauzu popracuje na taktike

JANOV - Futbalisti FC Janov začali nový ročník najvyššej talianskej súťaže Serie A v rovnakej forme, v akej končili ten predošlý. "Červeno-modrí" sa v sezóne 2012/2013 ledva udržali medzi elitou a podobné problémy na nich zrejme čakajú aj v tejto edícii súťaže.

slovakia

left justify in out

Janovskému FC, v ktorom pôsobí aj slovenský reprezentant Juraj Kucka, patrí po ôsmich kolách 15. miesto s bilanciou jedno víťazstvo, dve remízy a štyri prehry. Vedenie klubu po ligovej prehre v 6. kole s Neapolom odvolalo trénera Fabia Liveraniho a na jeho miesto zasadol starý známy Gian Piero Gasperini.

Janovčania sa v nedeľňajšom dueli 7. kola opäť trápili a s Cataniou vybojovali bod za remízu 1:1 vďaka vlastnému gólu Nicolu Legrottaglieho z 87. minúty. "V Catanii sme vybojovali dôležitý bod napriek tomu, že sme prehrávali. Dali sme do toho všetko, nevzdali sme sa a tesne pred koncom sa nám podarilo vyrovnať. Zápas bol vyrovnaný, posledných dvadsať minút sme mali navrch, z čoho vyústilo vyrovnanie a ešte pár nebezpečných šancí. Teraz budeme mať prestávku a musíme viac popracovať na taktike, lebo sa nám zmenil tréner a hráme iným systémom. Máme dosť času pripraviť sa na ďalší zápas," uviedol pre svoju oficiálnu stránku Kucka, ktorý odohral celý zápas. Bojnický rodák dostal pozvánku do národného tímu na záverečné októbrové duely kvalifikácie o postup na MS 2014 proti Grécku a Lotyšsku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies