James Blake nepoznal štyroch mŕtvych v jeho dome na Floride

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 14:21 • 2 min
James Blake nepoznal štyroch mŕtvych v jeho dome na Floride

NEW YORK - Bývalý americký tenista James Blake osobne nepoznal štvorčlennú rodinu, ktorá minulú stredu zahynula v jeho dome v Avile v Tampe na Floride

slovakia

left justify in out

"Bol som v Connecticute a videl som to v správach rovnako ako ktokoľvek iný," povedal 34-ročný niekdajší štvrtý muž svetového rebríčka počas štvrtkovej prezentačnej akcie letného turnaja v New Havene v Connecticute podľa New York Daily News. 

 

Blake kúpil rezidenciu v roku 2005 za 1,5 milióna USD. Prenajímal ju viac ako dva roky, sám žije vo Westporte. Príslušnú záležitosť s rodinou 51-ročného Darrina Campbella riešil prostredníctvom e-mailovej korešpondencie a poverených zástupcov. 

Vyšetrovanie požiaru ukázalo, že spomenutý Campbell zo zatiaľ neznámeho dôvodu zastrelil svoju takisto 51-ročnú manželku Kimberly aj deti, 18-ročného syna Colina a 15-ročnú Megan, následne rozlial po obydlí benzín, nastražil ohňostroj, spustil ho a obrátil zbraň proti sebe, referujú Tampa Bay Times. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies