Jake Shields zdolal McGregorovho trénera Dilana Danisha

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 14:01 • 2 min
Jake Shields zdolal McGregorovho trénera Dilana Danisha

BRATISLAVA - Zápasník Bellatoru FC a hlavný tréner grapplingu Conora McGregora, Dilan Danis prehral v hlavnom zápase Chael Sonnen´s Submission Underground 4 s legendárnym MMA zápasníkom Jakeom Shieldsom.

slovakia

left justify in out

Danis začal veľmi dobre, ale napokon v predĺžení spravil chybu a prehral. Zápas predchádzalo klasické hecovanie sa, a to aj preto lebo Shields trénuje z Diazovcami a Danis s McGregorom. Ako každý vieme z tejto kombinácie nemôže vyjsť nič dobré lebo od prehry McGregora s Diazom sa tieto dva tábory nenávidia.

 

Shilds uverejnil na svojom Instagrame nasledujúci príspevok: "Hej Dilan, aké bolo keď ťa McGregor zobral na nákupy? Nebolo to asi dosť mužské, takýto istý pocit dostaneš zajtra odo mňa." Jeho pozápasový príspevok už ale bol oveľa priateľskejší: "Ďakujem, že som sa mohol zúčastniť hlavného zápasu večera, a vďaka za tvrdý zápas Dilan Danis."

 

Teraz, keď Danisa trochu uzemnili tak možno oniečo pribrzdí. Minulý rok vyhlásil, že z UFC by sa v oktagone s každým pohral . Danisa ešte iba čaká debut v Bellatore FC, postoj určite nebude jeho silná stránka. Uvidíme však ako vie do MMA zakombinovať svoje jiu jitsu, ktoré má zasa na svetovej úrovni. To, že teraz prehral nič neznamená. Neprehral od nijakého začiatočníka, Shields je predsa len legenda MMA, so zápasníckymi koreňmi s veľmi kvalitným grapplingom. 

 

Danis odkazuje svojím neprajníkom a tím ktorí mu neveria nasledujúce slová: " Nerobí mi problém súťažiť v hocijakej organizácií, prehru znášam ako muž. Jake prežil môj 10 minútový nátlak a potom v predĺžení spravil 8 sekundový únik s ktorým potom vyhral. Spravil to dobre, je to legenda. Ešte stále si dôverujem, toto vo mne nič nezmenilo. Vy ktorí si užívate trápenie druhého človeka, všetci uvidíte, že ste sa vo mne mýlili. Všetko si budem pamätať." Danis má určite svojský štýl ale jeho jiu jitsu je svetovej triedy, takže môžeme zvedavo očakávať jeho debut v Bellatore.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies