Jairo smeruje z Trenčína do PAOK-u Solún

NETKY.SK • 7 August 2015, 16:29 • 2 min
Jairo smeruje z Trenčína do PAOK-u Solún

TRENČÍN - Brazílsky útočník Jairo de Macedo da Silva smeruje zo slovenského úradujúceho majstrovského futbalového klubu AS Trenčín do gréckeho PAOK-u Solún, čerstvo premožiteľa Spartaka Trnava v dvojzápasovej konfrontácii v 3. predkole Európskej ligy.

slovakia

left justify in out

"Podrobí sa lekárskym testom a následne by sa mal finalizovať transfer," povedal generálny manažér Trenčanov Róbert Rybníček pre web tímu. 

"Veríme, že všetky papierové náležitosti sa dotiahnu do zdarného konca. Prestup do PAOK-u Solún je príležitosťou nielen pre hráča, ale aj pre nás. Veríme, že Jairo bude v prípade uzavretia prestupu aj v novom pôsobisku futbalovo napredovať," dodal Rybníček. 

 

"Po odchode Ramóna finalizujeme druhý z avizovaných transferov. V úvode prípravného obdobia sme oznámili náš záujem uvoľniť dvoch alebo troch hráčov. Je možné, že prestupom Jaira sa odchody pre toto obdobie uzavrú. Už dávnejšie sme riešili aj doplnenie mužstva. Po zranení sa do tréningového procesu zapojil Jakub Holúbek. Finalizujeme príchod nigérijského krídelníka Alika Balu, ktorý sa veľmi dobre ukázal v prípravnom období. Navyše, pokračujeme v skautovaní ďalších hráčov, ktorí by sa mali prísť do Trenčína ukázať. Hoci niektorí chlapci odchádzajú, snažíme sa myslieť o krok dopredu a byť na zmeny pripravení," uzavrel Rybníček. 

 

Jairo prišiel do Trenčína z brazílskej Madureiry. Klub si ho vyhliadol počas jeho hosťovania v Botafogu na prestížnom turnaji hráčov do 19 rokov Copa Amsterdam. V drese AS odohral juhoamerický zakončovateľ 38 ligových zápasov, v ktorých si pripísal 10 gólov. Naposledy zažiaril v odvetnom stretnutí 2. predkola Ligy majstrov proti rumunskej Steaue Bukurešť, keď všetky tri góly Trenčanov padli po jeho finálnych prihrávkach. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies