Jágr nedokončil pre bolesť prvý tréning v Devils

NETKY.SK • 13 September 2013, 08:55 • 2 min
Jágr nedokončil pre bolesť prvý tréning v Devils

NEWARK - Český hokejový útočník Jaromír Jágr nedokončil prvý tréning v úvodný deň kempu jeho zamestnávateľa New Jersey Devils.

slovakia

left justify in out

Rodák z Kladna nemohol absolvovať kompletný program štvrtkovej prípravy pre nešpecifikovanú bolesť. Podľa trénera Petra DeBoera však nie je Jágrov zdravotný stav príliš znepokojujúci.

"Netreba mať veľké obavy. Ide len o niečo bolestivé. Nie je to prvýkrát, čo sa u niektorého z hráčov vyskytol podobný problém. Leto je dlhé a starším hráčom niekedy trvá trocha dlhšie, kým sa dostanú do optimálnej pohody," povedal pre denník Star-Ledger tréner DeBoer, ktorý nepozná príčinu súčasných problémov jednej z tímových hviezd. Klub bližšie podrobnosti nezverejnil. 

Podľa kouča prišiel Jágr do kempu veľmi dobre pripravený a oproti minulosti český útočník schudol. Olympijský víťaz z Nagana 1998 pred zranením trénoval vo formácii s krajanom Patrikom Eliášom a Travisom Zajacom. Zatiaľ nie je isté, či Jágr absolvuje piatkový tréning. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies