Jack White zverejnil klip k singlu Lazaretto

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 13:15 • 2 min
Jack White zverejnil klip k singlu Lazaretto

NEW YORK - Americký hudobník Jack White zverejnil videoklip k piesni Lazaretto. V čiernobielej novinke plnej rozbitého skla prezentuje muzikant skladbu v miestnosti so zosilňovačmi, v jednom zo záberov si White odpľuje priamo do kamery, v ďalšom mu zas v rukách vybuchne gitara. O réžiu videa sa postaral francúzsky tím Jonas & François.

slovakia

left justify in out

Pieseň Lazaretto je prvým singlom z očakávaného rovnomenného albumu, ktorý by mal vyjsť 10. júna. Tridsaťosemročný bývalý člen už nefungujúcej kapely The White Stripes druhú sólovú štúdiovku nedávno ponúkol na vypočutie prostredníctvom portálu iTunes. 

 

 

Jack White sa preslávil v spomínanej formácii The White Stripes, ktorá vznikla v roku 1997 v Detroite. Jedinou ďalšou členkou bola jeho bývalá manželka Meg White. Debutový eponymný album vydali v roku 1999, po ňom nasledovalo ešte päť štúdioviek: De Stijl (2000), White Blood Cells (2001), Elephant (2003), Get Behind Me Satan (2005) a Icky Thump (2007). Kapela v roku 2011 ukončila činnosť. White je tiež členom formácie The Dead Weather, s ktorou vydal štúdiovky Horehound (2009) a Sea Of Cowards (2010). Pôsobí aj v skupine The Raconteurs, ktorá má v súčasnosti pauzu. Skupina uviedla na trh zatiaľ dva radové albumy - Broken Boy Soldiers (2006) a Consolers Of The Lonely (2008). Ako sólový interpret vydal v apríli 2012 štúdiovku Blunderbuss. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies