Ivo Nesrovnal odchádza zo strany SDKÚ-DS

NETKY.SK • 14 August 2014, 15:48 • 2 min
Ivo Nesrovnal odchádza zo strany SDKÚ-DS

BRATISLAVA - Kandidát SDKÚ-DS na bratislavského primátora Ivo Nesrovnal odchádza zo strany. Agentúre SITA to potvrdili viaceré zdroje.

slovakia

left justify in out

Nesrovnal túto informáciu nepotvrdil, ale zložil telefón s tým, že šoféruje. Nesrovnal by mal večer prísť a toto svoje rozhodnutie odísť zo strany zdôvodniť na predsedníctve bratislavského regionálneho zväzu SDKÚ-DS.

 

Nesrovnalovi ponúkala podporu v kandidatúre na primátora Bratislavy aj novovznikajúca strana Sieť. S ponukou na kandidatúru na bratislavského primátora ho oslovil Radoslav Procházka. Mal však podmienku, že Nesrovnal odíde zo svojej súčasnej strany. Strana Sieť doteraz nepredstavila svojho kandidáta na primátora Bratislavy, aj keď Procházka 27. mája avizoval, že ho predstaví do týždňa. Iva Nesrovnala ako kandidáta na bratislavského primátora vybrala strana SDKÚ-DS v primárnych voľbách a predstavila ho v januári. Nesrovnal je predsedom poslaneckého klubu SDKÚ-DS a Most-Híd v bratislavskom mestskom zastupiteľstve.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies