Írov povedú Martin O'Neill s asistentom Royom Keanom

NETKY.SK • 2 November 2013, 13:24 • 2 min
Írov povedú Martin O'Neill s asistentom Royom Keanom

LONDÝN - Mená nástupcov Giovanniho Trapattoniho a Marca Tardelliho oficiálne oznámia na budúci týždeň.

slovakia

left justify in out

Tréner Martin O'Neill, jeho asistent Roy Keane - také bude nové zloženie realizačného tímu futbalovej reprezentácie Írska po septembrovom ukončení spolupráce tamojšej asociácie (IFA) s talianskou dvojicou Giovanni Trapattoni, Marco Tardelli. Predznamenali to v sobotu ostrovné médiá na čele s BBC s dodatkom, že nový tandem oficiálne predstaví IFA na budúci týždeň. Írom sa nepodarilo kvalifikovať na budúcoročný svetový šampionát do Brazílie.

Šesťdesiatjedenročný severoírsky odborník O'Neill naposledy viedol Sunderland v anglickej Premier League, v minulosti si budoval dobré meno v Leicester City, Celticu Glasgow a Aston Ville. O takmer dve desaťročia mladší exreprezentant Írska Keane sa po ohromujúcej hráčskej kariére v drese Manchestru United vrhol na trénerstvo, takisto ako O'Neill koučoval Sunderland a naposledy Ispwich, odkiaľ sa porúčal v januári 2011. Čakanie na ďalšiu príležitosť si odvtedy krátil analýzami v televízii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies