Indonézski záchranári vytiahli z mora ďalších šesť obetí pádu lietadla

NETKY.SK • 31 December 2014, 09:13 • 2 min
Indonézski záchranári vytiahli z mora ďalších šesť obetí pádu lietadla

JAKARTA - Indonézski záchranári dnes oznámili, že doposiaľ vytiahli z Jávskeho mora šesť obetí pádu lietadla spoločnosti AirAsia, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Šéf indonézskej pátracej a záchrannej služby Bambang Sulistyo povedal, že tri telá vytiahli v utorok, ďalšie dnes ráno, keď obnovili pátranie. Ide o tri ženy a troch mužov.

 


     

"Ráno sme našli ďalšie tri telá, dve mužské a jedno ženské. Žena mala na sebe uniformu letušky," citovala agentúra DPA Sulistya. Operáciu však podľa neho brzdí nepriaznivé počasie - vlny dosahujú výšku až tri metre.

 


     

Riaditeľ spoločnosti AirAsia Tony Fernandes povedal, že je príliš skoro špekulovať o príčine tragédie. Lietadlo podľa jeho slov nevyslalo pred pádom núdzový signál.   

 

 

Indonézski predstavitelia už skôr potvrdili, že trosky, ktoré sa našli pri pobreží provincie Stredný Kalimantan, približne 160 kilometrov juhozápadne od mesta Pangkalan Bun, pochádzajú z lietadla Airbus A320-200 spoločnosti AirAsia. Stroj so 162 ľuďmi na palube sa stratil v noci na nedeľu počas letu z indonézskeho mesta Surabaya do Singapuru.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies