Igrutinovič sa vracia na Slovensko, zakotví v Prievidzi

NETKY.SK • 24 September 2015, 14:17 • 2 min
Igrutinovič sa vracia na Slovensko, zakotví v Prievidzi

PRIEVIDZA - V drese Komárna šampión uplynulej sezóny Luka Igrutinovič sa vracia do Slovenskej basketbalovej ligy, ale pôsobiť bude v tíme vicemajstra BC Prievidza. V kádri nového trénera Miljana Čuroviča nahradí Američana Shamarra Bowdena.

slovakia

left justify in out

"Shamarr je výborný človek, ale jeho dominantná pozícia je iná, než na ktorú sme ho brali. Máme na nej dostatok hráčov, preto nezapadol do nášho systému. Aj pri zranení Jay Wisseha sa ukázalo, že potrebujeme sa posilniť na poste combo rozohrávača, a tak sme sa rozhodli pre Luku Igrutinovića, ktorého poznám a navyše si počas minulého ročníka vybudoval na Slovensku aj meno," uviedol na oficiálnej internetovej stránke prievidzského klubu kouč Čurovič. Dvadsaťtriročný Igrutinovič odštartoval uplynulú sezónu v Leviciach, do Komárna odišiel pred play-off. V základnej časti mal v drese Patriotov priemery 20,8 bodu, 8,5 doskoku a 3,2 asistencie na zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies