Igor Matovič sa vážne obul do Lengvarského! Použil tieto drsné slová...

NETKY.SK • 25 Jún 2022, 14:56 • 2 min
Igor Matovič sa vážne obul do Lengvarského! Použil tieto drsné slová...

BRATISLAVA - Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽaNO) nadsluhuje na svojom mieste. V diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy to uviedol expremiér a šéf rezortu financií Igor Matovič (OĽaNO). Poukázal na to, že je to otázka na premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO).

slovakia

left justify in out

Šéfa rezortu zdravotníctva Matovič ho skritizoval pre výstavbu nemocníc z plánu obnovy a pre vyhlásenia o platoch zdravotníkov. „Je nezodpovedné, ak cez médiá ponúka niečo, čo absolútne nemá vyrokované," dodal.

 

img

 

Lengvarský je zrelý na odvolanie tiež podľa poslanca Národnej rady (NR) SR Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD). Ten skonštatoval, že vláda si zobrala zdravotníkov ako rukojemníkov. „Namiesto toho, aby im pomohli, tak sa hádajú."

 

 

img

 

Matovič zdôraznil, že chce otázku platov zdravotníkov uzavrieť do konca mesiaca, ako sa to predtým avizovalo. „Verím, že toto bude týždeň dobrých správ," doplnil. Pre platy zdravotníkov sa mohlo podľa Eštoka urobiť viac aj počas éry vládnutia strany Smer-SD.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies