Hviezda Rýchlo a zbesilo 2 Devon Aoki porodila dcérku

NETKY.SK • 14 Február 2013, 08:07 • 2 min
Hviezda Rýchlo a zbesilo 2 Devon Aoki porodila dcérku

Hviezda Rýchlo a zbesilo 2 Devon Aoki porodila dcérku - Celebrity Americká herečka a modelka japonského pôvodu Devon Aoki v utorok porodila svoje druhé dieťa. Magazínu Us Weekly to potvrdil jej hovorca.

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka a modelka japonského pôvodu Devon Aoki v utorok porodila svoje druhé dieťa. Magazínu Us Weekly to potvrdil jej hovorca. Tridsaťročná hviezda sa s manželom Jamesom Baileym teší z dcérky, ktorá dostala meno Alessandra Linville Bailey. Doma ju čakal aj starší brat Hunter, ktorý sa narodil predvlani v júni.

Devon Aoki už ako 13-ročná pôsobila ako modelka. V šestnástich sa stala tvárou značky Versace, pričom nahradila Naomi Campbell, a pracovala aj pre značky ako Chanel, Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Moschino či Fendi. Známa je predovšetkým zo snímok Rýchlo a zbesilo 2 (2003) a Sin City - mesto hriechu (2005), no diváci si ju môžu pamätať aj z filmov Agentky D.E.B.S. (2004), DOA: Na život a na smrť (2006), Osamelý zabijak (2007) či Kronika mutantov (2008) alebo videoklipov Bones od The Killers, Something About the Way You Look Tonight od Eltona Johna či Act a Fool od Ludacrisa.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies