Hviezda programu "Jackass" Ryan Dunn zahynul pri dopravnej nehode

NETKY.SK • 21 Jún 2011, 07:56 • 2 min
Hviezda programu "Jackass" Ryan Dunn zahynul pri dopravnej nehode

Hviezda programu "Jackass" Ryan Dunn zahynul pri dopravnej nehode

slovakia

left justify in out

img

Hviezda americkej televíznej reality show "Jackass" Ryan Dunn dnes zahynul pri hrozivej autonehode na okraji Filadelfie.
      Polícia podľa agentúry AP oznámila, že Dunn a pasažier zahynuli skoro ráno po tom, čo porsche zišlo z cesty a po náraze sa ocitlo v plameňoch. Príčinou nehody mohla byť aj vysoká rýchlosť okolo 180 kilometrov za hodinu. Podľa servera TMZ 34-ročný Dunn krátko pred nehodou na internete zverejnil fotky, ako popíja s priateľmi. Miestna rozhlasová stanica oznámila, že obe telá v aute boli značne obhorené. Pasažiera ešte neidentifikovali, Dunna údajne rozpoznali podľa tetovaní a brady.
      Dunn v rokoch 2000-2002 účinkoval v programe televízie MTV, kde spolu s kolegami predvádzal bláznivé kaskadérske kúsky. Program sa dočkal aj troch filmových spracovaní. V ostatnom čase Dunn moderoval program "Proving Ground" na káblovej televízii G4. Relácii Jackass pripisovali zodpovednosť za smrť viacerých tínedžerov, ktorí - napriek varovaniam - nebezpečné kúsky opakovali.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies