Hunta nečakane stiahli z prestížneho galavečera Fight Night 121, zápasník zúri

NETKY.SK • 6 November 2017, 15:11 • 2 min
Hunta nečakane stiahli z prestížneho galavečera Fight Night 121, zápasník zúri

BRATISLAVA - Legendárny zápasník ťažkej váhy UFC Mark Hunt ešte stále nevie prečo bol vlastne stiahnutý z fight kardu na Fight Night 121 v Sidney. Hunt mal zápasiť s Marcinom Tyburom v hlavnom zápase večera. UFC sa vyjadrilo k situácií tak, že sa boja o zdravotný stav Hunta. Hunt sa v jednom rozhovore sťažoval na svoj zdravotný stav, a na základe toho ho vedenie UFC poslalo na vyšetrenia a potom stiahlo z hlavnej karty večera.

slovakia

left justify in out

"Pravda je taká, že dodnes neviem prečo som nemohol zápasiť. Ani mi nezavolali, nijako oficiálne mi to neoznámili. Chcel by som vedieť prečo ma takto vyšachovali. Poslali ma k neurológovi a psychiatrovi, dôkladne ma vyšetrili, všetky testy som spravil na výbornú. Nič vážne nezistili. Aj Dana White povedal, že ma chráni pred samým sebou. Prečo ma nechali teda zápasiť proti podvodníkom? GSP mal vidiny s mimozemšťanmi, v ktorých ho aj uniesli, Kevin Lee mal vážnu infekciu ,keď zápasil o opasok s Tonym Fergusonom. Tak o čom teda hovoríme!? ", vyhlásil frustrovaný Mark Hunt.

 

Hunt sa momentálne súdi s UFC. Organizáciu dal na súd potom ako vedenie UFC povolilo vstúpiť do oktagonu Brockovi Lesnarovi keď bolo jasné, že užíval zakázané látky. Po UFC 200 sa po testoch potvrdili slová Hunta. Lesnar mal v tele látky s ktorými sa prekrývajú stopy testosterónu. Lesnar dostal ročný dištanc a pokutu 250 000 dolárov výsledok zápasu sa anuloval.

 

Hunt odvtedy zápasil dvakrát a zmluvu v UFC má ešte na tri zápasy. "Podľa mňa je toto všetko kvôli tomu, že som ich dal na súd. Takto chcú so mnou vybabrať a momentálne sa im darí. Ja chcem iba rovnaké podmienky pre všetkých zápasníkov, nechcem zápasiť proti zápasníkom ktorí užívajú steroidy. Potrebujem zápasiť, namiesto toho som na okraji cesty. Neplnia si závesky ktoré majú v zmluve. Ja by som chcel vedieť prečo? Povedali, že keď splním všetky zdravotné kritéria tak ma budú kontaktovať. A čo sa stalo? Nič. Ak ma už nechcú mali by ma vyplatiť a uvoľniť," doplnil Hunt.

 

Celá záležitosť sa bude ešte určite dlho riešiť, nezostáva nám nič iné ako čakať na rozhodnutie UFC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies