Hulk pripravený nahradiť odchádzajúceho Drogbu

NETKY.SK • 23 Máj 2012, 12:07 • 2 min
Hulk pripravený nahradiť odchádzajúceho Drogbu

Hulk pripravený nahradiť odchádzajúceho Drogbu - Futbal LONDÝN – Hviezda FC Porto, Hulk, by chcel nahradiť Didiera Drogbu, keď útočník prezradil, že je otvorený rokovaniam o možnom prestupe do Chelsea. Európsky majster dúfa, že by sa mohol pripojiť k jeho

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Hviezda FC Porto, Hulk, by chcel nahradiť Didiera Drogbu, keď útočník prezradil, že je otvorený rokovaniam o možnom prestupe do Chelsea.

Európsky majster dúfa, že by sa mohol pripojiť k jeho bývalému reprezentačnému kolegovi z Brazílie, Radamelovi Falcaovi z Atletica Madrid, ktorý je prvý na zozname Chelsea.

Hulkov agent, Teodoro Fonseca, bol v Mníchove na finále Ligy majstrov a priznal, že si bol vedomý záujmu londýnskeho klubu.

"Sme otvorení rokovaniam s Chelsea kedykoľvek a kdekoľvek," povedal Fonseca.

"Je tam záujem, ale v tejto chvíli ešte stále nič konkrétne. Hulk má rád anglickú Premier League a Chelsea by pre neho bol dobrý klub."

25-ročný hráč, ktorý môže hrať ako útočník veďla Falcaa či Fernanda Torresa, strelil 21 gólov v 38 zápasoch v tejto sezóne.

Porto už skôr vyhlásilo, že hráč opustí klub len v prípade, keď dostanú 100 miliónov eur podľa klauzuly o vykúpení zo zmluvy. Ale jeho vôľa odísť z Porta znamená, že rokovania by mohli začať okolo 40 miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies