Hudobníka Dona McLeana zbavili všetkých obvinení z domáceho násilia

NETKY.SK • 24 Február 2016, 11:43 • 2 min
Hudobníka Dona McLeana zbavili všetkých obvinení z domáceho násilia

AUGUSTA - Amerického speváka a hudobníka Dona McLeana zbavili ďalších obvinení z domáceho násilia, ktorých sa mal dopustiť na svojej manželke Patrishi McLean.

slovakia

left justify in out

Prokurátor z okresu Knox v americkom štáte Maine pridal minulý týždeň k pôvodnému obvineniu ďalších päť. Na pojednávaní, ktoré sa konalo v pondelok 22. februára, interpretov právnik uviedol, že jeho klient je nevinný vo všetkých bodoch obžaloby. McLean sa pritom na súde nemusel zúčastniť, keďže pôvodného obvinenia ho zbavili ešte začiatkom februára.


Autora hitu American Pie zatkli 18. januára v meste Camden v štáte Maine na základe obvinenia jeho manželky. Krátko nato ho však prepustili na kauciu, ktorá bola podľa portálu TMZ 10-tisíc dolárov. Jeho manželka vtedy podala žiadosť o vydanie súdneho zákazu priblíženia sa, avšak ako neskôr uviedol McKee, dvojica spor urovnala a zákaz onedlho zrušili.


Donald "Don" McLean III. vydal prvý album Tapestry v roku 1970. Preslávil sa však až druhou štúdiovkou American Pie (1971), ktorá dobyla americký rebríček Billboard 200. Práve z tejto nahrávky pochádza aj rovnomenný hit, ktorý v roku 2000 prespievala Madonna. Hudobník vydal zatiaľ posledný radový album Addicted to Black v máji 2009.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies