Hudobní nadšenci kúpili 100-tisíc vstupeniek na festival Rock in Rio 2015 bez znalosti programu

NETKY.SK • 19 November 2014, 07:48 • 2 min
Hudobní nadšenci kúpili 100-tisíc vstupeniek na festival Rock in Rio 2015 bez znalosti programu

RIO DE JANEIRO - Organizátori festivalu Rock in Rio 2015, od ktorého premiéry v roku 1985 uplynú na budúci rok tri desaťročia, predali v priebehu 100 minút 100.000 vstupeniek na blížiace sa podujatie. Informovali o tom v stredu v dejisku festivalu v Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

Aj keď sa riadny predpredaj vstupeniek na sedemdňový maratón koncertov začne až v apríli 2015, niektorí z fanúšikov si v predstihu zabezpečili už vstupenky prostredníctvom webu, a to bez znalostí detailov o programe hudobného sviatku. Spomedzi hostí sú zatiaľ potvrdené iba koncerty amerických interpretov, speváčky Katy Perryovej, na ktorú sa na budúci rok tešia aj fanúšikovia v Bratislave, respektíve rockovej formácie System of a Down.
      

Popri brazílskej metropole sa šesť festivalov pod rovnakou hlavičkou uskutočnilo v portugalskom Lisabone a tri ďalšie v španielskom Madride. V máji je po prvý raz naplánovaný aj koncert v americkom Las Vegas. Koncerty festivalu Rock in Rio videlo doteraz celkove 7,5 milióna hudobných nadšencov. Medzi hosťami na piatich podujatiach v Riu de Janeiro boli napríklad Queen, AC/DC, Yes, George Benson alebo Rod Stewart (1985), INXS, Guns n'Roses, A-ha, George Michael, Prince alebo Carlos Santana (1991), Oasis, Red Hot Chili Peppers, R.E.M, Iron Maiden, Sting alebo James Taylor (2001), Coldplay, Maroon 5, Metallica, Elton John, Stevie Wonder alebo Shakira (2011) a vlani Bon Jovi, The Offspring, Muse, Bruce Springsteen, Alice Keys či Beyoncé.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies