Hubočan neodohrá najbližšie zápasy Dinama Moskva

NETKY.SK • 5 Máj 2016, 13:15 • 2 min
Hubočan neodohrá najbližšie zápasy Dinama Moskva

MOSKVA - Slovenský obranca Tomáš Hubočan zo zdravotných dôvodov nebude k dispozícii ruskému futbalovému klubu Dinamo Moskva nielen v nedeľu 8. mája v ligovom derby na pôde Spartaka.

slovakia

left justify in out

"Ťažko povedať, kedy sa vráti na trávnik. Najbližšie zápasy vynechá. Na Spartak sa nepripravuje," citovala agentúra TASS trénera Andreja Kobeleva, ktorý nemôže rátať ani s útočníkom Pavlom Pogrebňakom.

 

Rovnaký zdroj dodal, že obaja s veľkou pravdepodobnosťou budú absentovať do konca sezóny. Nie je známe, či takýto odhad zahŕňa aj majstrovstvá Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla). Záverečné 30. kolo najvyššej ruskej dlhodobej súťaže je na programe 21. mája.

 

Hubočan utrpel indispozíciu 24. apríla pri prehre 0:1 na ihrisku mestského rivala CSKA, odstúpil už v 14. min. "Utrpel zranenie päty," povedal vtedy Kobelev pre R-Sport.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies