Hraničný priechod Veľké Slemence opäť otvorený

NETKY.SK • 2 Jún 2014, 15:18 • 2 min
Hraničný priechod Veľké Slemence opäť otvorený

BRATISLAVA/MICHALOVCE - Cestný hraničný priechod medzi Slovenskom a Ukrajinou Veľké Slemence - Mali Selmenci je od soboty 31. mája opäť k dispozícii verejnosti.

slovakia

left justify in out

Na priechode sa však ešte dokončujú rekonštrukčné práce. Ako ďalej agentúru SITA informovala regionálna hovorkyňa Colného úradu Michalovce Klára Baloghová, počas zatvorenia hraničného priechodu, od 28. apríla do konca mája, sa doplnili nové časti a upravila infraštruktúra. "V rámci celkovej rekonštrukcie sa ešte zabezpečí prestrešenie priestoru a ďalšie dokončovacie práce," doplnila Baloghová s tým, že v súčasnosti je hraničný priechod v skúšobnej prevádzke. "Cestujúci ho však môžu využívať bez obmedzenia v obvyklom čase prevádzky denne od 8:00 do 20:00." Colníci kontrolujú cestujúcich v štandardnom režime. Napríklad dnes do 13:00 skontrolovali 156 cestujúcich na vstupe z Ukrajiny na Slovensko, uviedla ďalej regionálna hovorkyňa Colného úradu Michalovce.

 

Celková rekonštrukcia, od uzatvorenia hraničného priechodu 28. apríla, by nemala trvať dlhšie ako tri mesiace, dodala Klára Baloghová s tým, že o ukončení rekonštrukcie a slávnostnom odovzdaní hraničného priechodu budú informovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies