Hráčom mesiaca v nemeckej Bundeslige je Javier "Chicharito" Hernández

NETKY.SK • 4 December 2015, 17:59 • 2 min
Hráčom mesiaca v nemeckej Bundeslige je Javier "Chicharito" Hernández

LEVERKUSEN – Mexický reprezentant Javier "Chicharito" Hernández bol zvolený najlepším hráčom v nemeckej Bundeslige za mesiac november.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný útočník strelil v 11 zápasoch šesť gólov a definitívne tak hodil za hlavu svoje strasti, ktoré zažíval v drese Manchestru United. Vo farbách Leverkusenu opäť našiel svoj cit pre góly a klubu patrične opláca ich dôveru.

Fanúšikovia United môžu byť na jednej strane hrdí na svojho bývalého útočníka, ale zároveň to musí byť horkosladký pocit, keďže tréner Van Gaal ho bez váhania pustil k vode. Možno stačilo dať šikovnému Mexičanovi viac priestoru v drese Červených diablov.

 



Anglickému tímu by sa tento útočník hodil práve v tomto období, keď v prebiehajúcej sezóne strelil United len 20 gólov. Patrí im síce tretia priečka, avšak toľko gólov dal aj Southampton, ktorému patrí až 10.miesto v tabuľke Premier League. Navyše v tíme sú len dvaja útočníci - Anthony Martial a Wayne Rooney, avšak ani jeden z nich nemá momentálne formu.

 



Možno si poviete, že malý Chicharito mal len šťastie, keď mu vyšiel uplynulý mesiac. Nesmieme však zabúdať, že toto ocenenie získal na úkor takých hráčov ako Robert Lewandowski, Thomas Müller, Marco Reus či Pierre-Emerick Aubameyang.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies