Hráč Čaky chcel za 1200 eur ovplyvniť duel,polícia ho obvinila

NETKY.SK • 3 Máj 2013, 13:45 • 2 min
Hráč Čaky chcel za 1200 eur ovplyvniť duel,polícia ho obvinila

BRATISLAVA - Polícia obvinila z trestného činu podplácania hráča futbalového klubu FC Čaka. V piatok o tom informoval prezident policajného zboru Tibor Gašpar.

slovakia

left justify in out

Obvinený futbalista FC Čaka Marek V. chcel od funkcionárov klubu MŠK Hurbanovo 1200 eur za to, že ovplyvní prvomájový zápas medzi týmito dvoma klubmi. Polícia zisťuje, či sa na dohode podieľali aj ďalší hráči a či sa podobný prípad nestal už v minulosti.

Marka V. polícia chytila pri preberaní sumy 1000 eur v osobnom aute na parkovisku. Na akcii sa zúčastnilo šesť policajtov z národnej kriminálnej agentúry. Ako informoval Tibor Gašpar, obvinený spolupracuje, k trestnému činu sa priznal a pravdepodobne má záujem uzavrieť dohodu o vine a treste.

Zápas regionálnej súťaže západoslovenského oblastného futbalového zväzu sa odohral v stredu 1. mája a skončil sa víťazstvom FC Čaka 4:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies